Neposedný dekolt Yvetty Blanarovičové. Krušné chvíle zažila nejen ona, ale i přítomní pánové.

 Celebrity 
25. ledna 2014 05:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Postarala se všem o napínavé zážitky... Foto: Facebook Y. Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová hlásí, že je v plných přípravách na Talent La Sophia 2014. „Talentované děti (zpěv, hra na hudební nástroj, sport) můžou už od příštího týdne posílat přihlášky na castingy. Výběrová kola budou probíhat...,” a dál zpěvačka pokračuje, kde se jednotlivé konkurzy konají. Příspěvkem připomněla nejen, že se bude zase něco dít, ale i loňský galakoncert La Sophia. Přihodila totiž i foto v dobře známých šatech, které jí z jejich ženských předností udělaly pěknou divočinu.

„Do poslední chvíle jsem režírovala generálku, měla jsem deset minut na převléknutí a zjistila jsem, že nemám k šatům ramínka. Byly to na pódiu krušné chvilky, protože jsem si pořád kontrolovala výstřih, aby mi neslítnul dolů. Nervy pracovaly a pot mi tekl po čele. Ale ustála jsem to,” vzpomínala Yvetta na jedno z jejích nejdramatičtějších vystoupení, které její prsa díky zapomenutým ramínkům stejně dostalo do bulváru.

Při pohledu na okraj osudného kusu oděvu je určitě všem jasné, že horké chvilky onehdy nezažívala jenom Yvetta, ale i přítomní pánové v sále. Nejen, že si každé ňadro dělalo, co se mu zachtělo, ale taky mohlo každou vteřinou vyskočit ven na pódium.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47