Topmodelka Adriana Sklenaříková se dočkala! Ve 46 letech čeká své první dítě!

 Celebrity 
01. dubna 2018 07:56 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Adriana Sklenaříková má velký důvod k radosti Instagram
Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (46) čeká miminko. Po několika neúspěšných pokusech stát se maminkou je konečně těhotná.

Krásná modelka v minulosti přiznala, že lituje, že si dítě nepořídila dříve. Se založením rodiny otálela, odkládala ho kvůli kariéře modelky. Bezdětné tak zůstalo manželství s fotbalistou Christianem Karembeuem a pár se v roce 2012 rozvedl.

V roce 2014 se Sklenaříková provdala za arménského milionáře Arama Ohaniana. Loni prozradila, že v roce 2016 potratila. Se svým druhým manželem Aramem Ohanianem (63) dokonce uvažovali o adopci.

„Otěhotněla jsem a byla jsem radostí bez sebe. Bohužel, v sedmém týdnu těhotenství jsem potratila. Následující měsíce se mi oči zalily slzami pokaždé, když jsem potkala těhotnou ženu nebo maminku s dítětem. Opravdu se chci stát matkou. Když jsem byla mladší, tak jsem to tak necítila. S manželem se o to pokusíme ještě jednou. Pokud to opět nevyjde, zvolíme adopci,“ řekla v roce 2017 pro magazín Paris Match. 

Adriana byla ochotna pro dítě udělat cokoli. Svěřila se, že prodělala dvě umělá oplodnění, který bohužel nedopadla. O dítě se majitelka nejdelších nohou na světě snažila několik let a nyní má konečně důvod k úsměvu. Ve svých 46 letech se konečně stane maminkou! Otcem dítěte je její druhý manžel, marocký milionář Aram Ohanian.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008