Sestra bývalé královny krásy Lucie Hadašové bude bojovat o korunku České Miss

 Celebrity 
24. března 2018 19:26 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Krásné sestry pohromadě Instagram
V semifinále České Miss je sestra bývalé královny krásy Lucie Hadašové, provdané za hokejistu Jaroslava Bednáře. Ta zvítězila v soutěži Česká Miss v roce 2007. Půjde mladší sestra ve stopách krásné Lucie a uspěje v soutěži krásy?

Kateřina Hadašová bude o korunku bojovat letos. Zatím se probojovala do semifinále soutěže a má velké šance, že se dostane do finálové desítky. Půvabná Lucie Lucie Bednářová Hadašová svou sestru Kateřinu samozřejmě bude podporovat a možná jí i poradí, jak se v tomto prostředí pohybovat. Lucie totiž věří, že její sestra má šanci v soutěži uspět.

"Myslím si, že když sestra zapracuje na postavě, šanci má. Angličtinu má dobrou, je krásná, jen ještě zdokonalit postavu," míní Hadašová.

Kateřina prý po slávě nikdy moc netoužila. Občas někam zašla se sestrou, ale poté co začala chodit s Mužem roku Matyášem Hložkem, o soukromí tak trochu přišla. Média rozebírala i jejich rozchod a následné opětné shledávání po vyhlášení soutěže mužské krásy. Teď když se sama vydala do světa krásy, může na soukromí asi zapomenout.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve