Kosmetický veletrh láká stále více slavných tváří. Kdo se zúčastnil letos?

 Celebrity 
22. října 2017 10:10 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Markéta Hrubešová to s líčením nepřehání  Interbeauty
Stejně jako každý rok, i letos se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskutečnil největší kosmetický veletrh, který si opět nenechala ujít nejedna slavná osobnost.

"Snažím se sledovat kosmetické novinky, jak mi čas dovolí. Ale samozřejmě jsem normální ženská, jako každá jiná, líbí se mi různé vychytávky, kupuji si i časopisy, ale nepodléhám úplně trendy věcem. Spíš tím, čím jsem starší, hledám kvalitu. Zrovna tady mne zaujal stánek, který je čistě organický, takže je to šetrné k pleti a my ženy, 40+ to velmi oceníme,” přiznala moderátorka a herečka Daniela Šinkorová, která se prý doma vůbec nelí.

"Můj manžel mě miluje skutečně nenalíčenou, tak jak mě příroda stvořila a s lety, které mám," dodala herečka, která aktuálně našla skvělou vychytávku v podobě séra na řasy. 

Podobně s láskou k přirozenosti to má i zpěvačka a herečka Anna Slováčková, která prý zatím moc kosmetiku neřeší. "Jsem v tomto ohledu docela začátečník a vlastně mi to nevadí. Osobně řeším spíše hydratační krémy, protože mám velmi suchou pleť. Jinak se vůbec v soukromí nelíčím, jelikož v divadle toho mám až až a pleť nechávám spíše dýchat," řekla sympatická Anička, která si zamilovala produkty, které prý přinášejí slast z vůně. "Miluji svíčky, difuzéry, tyčinky, voňavé pytlíčky do skříně, mýdla. Tohle všechno si kupuji v Demdaco, která vozí produkty z celého světa. Je to má závislost."

Heslem vše s mírou se řídí herečka Markéta Hrubešová. "Kosmetika je dobrý sluha, zlý pán. Takový ta přehnaně dekorativní. Ale vzhledem k tomu, že jsem herečka, tak ji samozřejmě používám, ale musí to být vyvážené," prozradila Hrubešová, která si prý spíše jak kadeřníka užívá služeb maséra. "Masáž je absolutně skvělá, na té já se nádherně zrelaxuju, odpočinu si, celé tělo se zrelaxuje a jinak úplně nejlepším odpočinkem pro mě a pro mé tělo je spánek," dodala milovnice jídla.

A jak si Markéta při lásce k vaření udržuje postavu? "Ono to všechno navazuje na to vaření. Já si uvařím a pak si sednu s vínem, dám si to dobré jídlo, napiji se toho vína a jsem v pohodě, v kruhu rodinném, se svou dcerou a je to báječné," dodala.

Estetiku zatím prý vůbec neřeší herečka Patricie Solaříková. "Já se o trendy, kosmetiku, plastiky a módu moc nezajímám, je to pro mě úplně španělská vesnice," přiznala Patricie, která naopak miluje šperky. "Ne, že bych jimi byla posedlá, moc jich nemám, ale to je na druhou stranu něco, za co ráda utratím," dodala herečka, pro kterou je prý největším relaxem procházka s pejskama v přírodě, nebo na koni v přírodě.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum