Formanová: Miloš do ČR už nepřijede a kariéru pověsil na hřebík!

 Celebrity 
22. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Martina Formanová přiznala, že její manžel Miloš se do ČR už asi nevrátí! archiv
Miloš Forman se z USA domů do Česka asi už nikdy nepodívá a s kariérou filmaře - režiséra se už taky nadobro rozloučil. Alespoň tak to vidí jeho žena, spisovatelka Martina Formanová, která je na skok v Česku.

Formanová přiletěla do Prahy pokřtít svou novou knihu, ale sama, bez manžela, slavného režiséra. Její kniha se jmenuje Povídky na tělo a je složena z příběhů, jež jsou inspirovány různými historkami, které autorka odposlechla a nějak je domyslela či doplnila. Ze života s manželem Milošem prý ale nečerpala.

„Manžel se má dobře, ale už se mu nikam nechce. Je rád tam, kde je. Máme tam velký dům, kočky, psy, všechno je v pohodě," řekla Formanová, která má s Milošem dva syny - dvojčata. Přitom dvojčata, slavné herce a režiséry má umělec už z předchozího manželství s Věrou Křesadlovou.

Po Česku se sice Formanovi stýská, a tak ženu zaúkoloval, aby mu posílala hodně fotek. „Společných setkání, koho jsem viděla, co jsme jedli, fotím jídla z restaurací,“ přiznala Formanová.

Od návštěvy režiséra legendárních snímků Přelet nad kukaččím hnízdem nebo Amadeus ho odrazuje vzdálenost, ale i věk a k tomu odpovídající zdravotní problémy i když se prý podle manželky cítí dobře. „Zlobí ho nohy, ale on je úžasný v tom, že on si vůbec nestěžuje. Já mu říkám železný muž a on by měl dostat ten titul," podotkla Formanová.

Režisér se rozhodl, že pracovat už nebude a prý ho to ani netrápí. „Myslím si, že toho udělal už hodně. Vždycky to byl hlavně stres a hlavně já mám pocit, že on si tu kapitolu v sobě uzavřel a vnímá to tak, že to tak prostě je," dodala Martina Formanová, která byla kdysi milenkou i Karla Gotta. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47