Trávníček si vydělá miliony, vrací se do legendární Popelky!

 Celebrity 
07. října 2017 04:55 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Trávníček dostal neodolatelnou nabídku a vrací se do pohádky! ShowPIx
Pohádka Tři oříšky pro Popelku se stala filmovou legendou. Pavel Trávníček se teď do příběhu vrací. Nikoli jako princ, ale jako král. Dostal totiž luxusní nabídku stát se součástí velké pohádkové show po Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Skoro 80 představení absolvuje Pavel Trávníček jako král v pohádce Tři oříšky pro Popelku, které se přenesou jako velká, hudební rodinná show do velkých sportovích hal. „Je to skvělá nabídka a jsem za ni rád. Nemám alternaci, takže absolvuji všechna představení a příští rok by se mohla show objevit i v Čechách, na Slovensku nebo i v Rusku," prozradil herec.

Díky tomu, že odehraje skoro osm desítek představení, si přijde na několik milionů korun. Zatímco v Česku berou herci v muzikálových revue pár tisícovek za jeden večer, v zahraničí je to až patnáctkrát více. 

Trávníček, který v show bude jediným Čechem, už zkouší a musel omezit i své další herecké aktivity. Přeci jen příběh, který pojede jako šňůra po třech zemích Evropy, má přednost. 

Spolu s ním bude vše absolvovat i manželka Monika a jejich malý devítiměsíční syn Maxmilián. Prý vše společně zvládnou a půjde opravdu o rodinnou záležitost. Nejenom pro děti, ale i s dětmi. 

První vystoupení má Trávníček jako král tři dny před Štědrým dnem v Berlíně.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47