Hrůza, která zůstala po Ivetě Bartošové, ale raději neměla nikdy spatřit světlo světa!

 Video 
11. ledna 2015 14:30 / redakce
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Trailer k filmu Poslední výkřik Youtube.com
Iveta Bartošová se několikrát před svou smrtí pokusila proniknout také na filmové plátno. Její poslední filmová připomínka je ale tak žalostná, že by ji měl někdo raději zahrabat hluboko pod zem a už nikdy o ní nemluvit jako o dílu, protože to je urážka všech ostatních děl.

Horor Poslední výkřik by možná měl být i posledním výkřikem režisérského dua Kučerových, kteří o několik let dříve vyplodili neméně hrozný horor. Fádní děj z české střední v Petrovicích, kde řádí vrah s nožem a v rybářské pláštěnce, nezachránilo ani obsazení předabované Bartošové do jedné z rolí.

Jak to říct, na zabití ve zmíněné movie není jen Iveta Bartošová. Snímek neuspěl ani u kritiků ani u diváků. Nula s nulou pošla a na film jsme si nedávno čirou náhodou vzpomněli, když jsme zaslechli informaci o tom, že do kina brzy vstoupí horor od Petra Jákla, který bude oproti Poslednímu výkřiku nebe a dudy. Teď nechceme Petra nějak urazit, že si ho dovolujeme srovnávat s něčím takovým, ale docela se nám ulevilo, že někdo konečně napraví reputaci českého hororu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod