To NEJ z uplynulého roku na vipstory.cz! Jakým tématům a událostem jste věnovali největší pozornost?

 Video 
31. prosince 2014 06:27 / redakce
  0
Loading...
📷
5 fotografií v galerii
PF 2015 Youtube.com
V tom českém šoubyznysu se pořád něco děje. Kdybychom měli zrekapitulovat vše, čemu jste věnovali velkou pozornost, byli bychom tu až do konce nového roku. Našlo se ale pár témat, která nejen našim čtenářům, ale často i nám, až sebrala dech!

1. O takové ”popularitě” jaké se dostalo zpěvačce Ivetě Bartošové po smrti, se málokomu snilo. 29. dubna 2014 se rozhodla popová pěnice spáchat sebevraždu a skočila pod vlak nedaleko svého domu v Uhříněvsi. Iveta již nadále nevydržela nápor ze všech stran a rozhodla se konečně dojít klidu.

2. Číslo 29 nebylo šťastné ani pro pilota formule 1 Michaela Schumachera. 29. prosince 2013 měl vážnou nehodu na lyžích. Poranil si mozek, upadl do kómatu a od té chvíle jako by zmizel z povrchu zemského. Aktuálně by na tom měl být tak, že už sice není v ohrožení života, ale rozhodně ho nečeká takový život, jaký znal před úrazem. Celý rok jste mu s námi drželi palce!

3. Kouzelná reklama na Kofolu a hlavně ta holčička, která viděla prasátko. To je miláček národa. Vysílá se už deset let a české Vánoce si bez ní neumíme představit.

4. Simona Krainová a její třetí dítě! Uznáváme, že jsme vás trochu napálili titulkem, ale podle našeho národa, nebo minimálně našich čtenářů, by hodně lidí uvítalo, kdyby si tahle česká topmodelka pořídila ještě jednoho potomka.

5. Jak se ukázalo, když se objeví něco nádherného, umíte to náležitě ocenit. Italský animátor Rino Stefano Tagliafierro rozpohyboval a přivedl k životu klasické malby dávných umělců. Série s názvem Krása je vskutku uchvacující. Původní verze již bohužel není dostupná, ale pro připomenutí jsme pro vás našli kratší a tu si můžete pustit v přiložené videu.

Děkujeme za přízeň a vše nejlepší do roku 2015 přeje tým vipstory.cz!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod