Bývalá moderátorka prožívá tajný sen každé ženy. To byste si také nechala líbit!

 Celebrity 
05. prosince 2014 15:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Už se to blíží... Profimedia
Není vyloučeno, že Vánoční pohodu stráví na porodním sále, ale nebudeme předbíhat, do půlky ledna je ještě času dost. Michaela Ochotská brzy vstoupí do devátého měsíce, ale nevidět na vlastní oči bříško, člověk to na ní nepozná. Takové očekávání je snad snem každé ženy.

„Cítím se dobře, mám deset kilo nahoře, bolí mě záda, jsem unavenější, ale beru to vše pozitivně, protože to k tomu patří. Myslím si, že patřím k těm šťastnějším ženám, které mají těhotenství hezčí. Znám případy, které proleží na rizikovém těhotenství celých devět měsíců a nebo tráví dost času na toaletě. Já bych mohla být těhotná pořád, líbí se mi tento stav,” svěřila se vipstory.cz na vánoční akci drinků Bubbleology, kam se přišla něco přiučit k českému cukráři Martinu Pokornému.

„Každý rok peču vlastní cukroví, takže si to určitě nenechám ujít ani letos. Dělám své oblíbené čtyři druhy a zbytek dostaneme od příbuzenstva z Moravy. Na Štědrý den u nás nikdy nechybí kapr a salát. Pokud vydržíme, půjdeme se podívat na půlnoční a jinak děláme takovou tu klasiku, co asi každý. Krájíme jablíčka, na stůl dáváme čočku, šupinu do peněženky a penízky pod talíř,” prozradila Ochotská.

Nejvíce ale dbají na tradici nevstávat během štědrovečerní večeře od stolu. „I kdyby jsme zapomněli na lžíce, tak sníme polévku vidličkama. Kdybych rodila, tak budeme muset večeři zkrátka ukončit a zůstaneme o hladu,” dodala Míša.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47