Sedm let se přou o dceru, která jim mezitím vyrostla před očima. Přinesla hvězdě Ordinace taková výchova ovoce?!

 Celebrity 
04. prosince 2014 09:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana se těžko smiřuje se střídavou péčí Profimedia
Herečka Ivana Jirešová má dva světy. V jednom se uchyluje k meditacím a józe, ve druhém k nesčetným hádkám s bývalým. Důvodem sporu je už sedm let dcera Sofie, kterou má se svým ex Ondřejem Höppnerem ve střídavé péči.

Taková situace logicky není příjemná ani pro jednoho člena rodiny, přesto se rozhádanému páru daří vychovávat mladou a rozumnou dámu. „Sofii už teďka bude deset let, takže si umí říct, když něco chce. Doposud jsem jí mohla nakupovat, co se líbí mně. Ale je v tomhle velmi rozumná. Když jí třeba řeknu, že teď nebudeme kupovat nic, tak ona to pochopí a řekne: Dobře mami,” prozradila Jirešová v obchodu s oblečením, kde si zrovna prohlížela hadříky.

„Dříve jsem utrácela hodně rychle, ale dnes už jsem ve stadiu, kdy si raději koupím jednu drahou věc, která je ale z kvalitního materiálu a dlouho vydrží. Jsem hodně zimomřivá, takže musím dbát, aby mě oblečení zahřálo a trička byly z bavlny. Na materiálech ty levné prodejní řetězce často šetří,” podotkla herečka, která je známá zdravým životním stylem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít