Zlé ”sestry” Kate Middleton by asi viděly princovu ženu nejradši v zástěře a s koštětem jako Popelku. Je pro ně neurozeným vetřelcem.

 Celebrity 
25. listopadu 2014 13:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate je v ohrožení života! Profimedia
Každý, kdo se nijak výrazně nestará o královský rodokmen, zná z korunované anglické rodiny především tři hlavní postavy – královnu Alžbětu II., prince Williama a Kate Middleton. A právě ta začíná být trnem v oku dalším příbuzným, které jsou kvůli ní zastíněny.

Kate sem, Kate tam, celý národ ji miluje, celý svět sleduje její druhé těhotenství, na každém kroku má u sebe média a zbytek je až na druhém místě. Dcera prince Andrewa Sarah Ferguson, přezdívaná Fergie, se nějak nemůže smířit s tím, že musí navštěvovat podřadné večírky, má menší ochranku a vůbec veškerý servis. A do Kate se pustila i princezna Beatrice. Urozené dámy začínají mít nenápadné výtky k tomu, že neurozená a nekrálovská krev je totálně zastiňuje.

Nezní vám to trochu jak z historického filmu? Jak je vidět, královské manýry tu byly, jsou a budou. Po celá staletí se královské rodiny div nezabily samy mezi sebou a to vše kvůli malicherným lidským vlastnostem, které jim na té urozené urozenosti zrovna dvakrát nepřidávají.

Možná, že by se královská ochranka měla zaměřit především na ochranu vévodkyně před vlastními příbuznými.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím