Královna plastik, která děsila svou tváří, nebyla žádná troškařka! Pohádkovým bohatstvím i tituly trhala jeden rekord za druhým!

 Celebrity 
26. listopadu 2014 10:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vévodkyně neměla problém se na pláži svléknout  Profimedia
Minulý týden zemřela jedna z nejpozoruhodnějších žen Evropy, vévodkyně z Alby. Její vlastní jméno bylo trošičku delší, než jsme zvyklí: María del Rosario Cayetana Paloma ... + dalších 21 jmen! No oslovovat bychom ji tedy určitě nechtěli. Aristokratka se dostala i Guinessovy knihy rekordů, a to obrovským počtem různých titulů, kterými se pyšnila.

To není ale jediná zajímavost. Vévodkyně z Alby rovněž proslula svým vyplastikovaným obličejem, byť tvrdila, že nikdy žádnou zkrášlující operaci neprodělala. Tak to je při pohledu na její tvář opravdu pozoruhodné. Přestože byla vyhlášená svým divokým a poněkud výstředním životem, byla ve Španělsku velmi oblíbená. Rakev s jejími ostatky provázely do sevillské katedrály davy Španělů i obdivovatelů ze zahraničí, a smutek nad jejím odchodem určitě nebylo pouhé divadlo.

Před třemi lety všechny šokovala, když uzavřela manželství s o 25 let mladším státním úředníkem Alfonsem Díezem. Vévodkyně z Alby byla nepředstavitelně bohatá a logicky se nabízelo, že sňatek byl ze strany Díeza hlavně pro peníze. Aristokratka ovšem manželovi vypálila rybník a každému ze svých šesti dětí i osmi vnoučat věnovala po jednom paláci i podíl na rozsáhlých pozemcích, které v zemi vlastnila. Ale i přes podobná opatření jsme si téměř jisti, že z pohádkového bohatství Alfonsovi jistě nějaké ty drobné zbyly.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít