Opravdu nejsou příbuzné? Hanka Křížková objevila v rodné vsi svoji dvojnici!

 Celebrity 
19. listopadu 2014 07:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zpěvačka a její dvojnice Archiv
Producenti dlouho očekávaného muzikálu Mamma Mia vyhlásili soutěž, účelem které bylo najít dvojníka některého z účinkujících herců. Hlásilo se jich mnoho, ale nakonec to vyhrála Pavla Chadrabová, dvojnice Hanky Křížkové. Ku překvapení všech dokonce pochází ze Strakonic, kde se zpěvačka narodila.

„Pracuji jako pedikérka a jsem členka Pediatrické společnosti. Mí klienti se mě ptali, jestli nejsem příbuzná nebo sestra Hanky Křížkové. Někteří mi o ní vyprávěli pěkné historky,” svěřila se výherkyně, kterou zároveň čekalo setkání s dvojnicí.

„Bylo to pro mě jako sen, když jsem jela domů, přemýšlela jsem, jestli je se to opravdu děje. Hanka byla jako vždy příjemná a usměvavá. Ona je rodák ze Strakonic a já tam žiju už od roku 2002 a to že jsme si podobné je velká náhoda,” poznamenala paní Chadrabová.

Křížková se chystá hned po Štědrém dni na Ukrajinu, kde jí loni šlo o život. „Když nepočítám trojáky, které jsme museli každý den hrát, což samo o sobě bylo náročné, tak doslova několik desítek metrů od nás zrovna probíhala občanská válka na Majdanu. Bylo to dost divoké a báli jsme se o holé životy. Doufám, že tentokrát to bude bezpečnější,” prozradila zpěvačka obavy a dělala si legraci, že přinejhorším ji její dvojnice zaskočí.

Ostatně zajímavé dvojníky slavných osobností se už podařilo najít i nám. Posledně jsme našli přesnou kopii Miley Cyrus!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008