Artur při vzpomínání na jeho maminku chyběl. Doprovodil babičku a tetu, ale před začátkem koncertu potají zmizel.

 Celebrity 
15. října 2014 11:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ivetina maminka Svatava a Jarek Šimek přišli s dobrou náladou Profimedia
Včerejší tradiční galakoncert Královny popu byl věnován všem hudebním legendám, mezi něž patří i Iveta Bartošová. Součástí koncertu byl proto blok písní, kterým se její kolegové a blízcí se zpěvačkou rozloučili.

I když za časů, kdy Iveta ještě žila, se její maminka Svatava na koncertech neukazovala, tuto příležitost a formu posledního rozloučení si ujít nenechala. A spolu s ní se objevilo i několik dalších nejbližších příbuzných. Výjimku tvořil Josef Rychtář, který byl předem upozorněn, že není zván. A také Ivetin syn Artur nakonec přímo v sále chyběl...

Ačkoliv jsme ho před začátkem koncertu viděli, jak část rodiny doprovází na místo koncertu, v nestřežené chvíli se odpojil a u budovy už se neukázal. Místo toho přišla usměvavá Svatava, Ivetino dvojče Ivana a bratr Lumír s manželkou a spolu s nimi skladatel Jarek Šimek, který za Ivetou vždy stál. Všichni odmítali hovořit s novináři, nechali se s příjemným výrazem na tváři vyfotit a pak se odebrali na svá místa v hledišti.

Ačkoliv maminka Svatava se zprvu držela, nakonec se neubránila dojetí. Nikdo z diváků se během poslechu Ivetiných písní nevyhnul podivnému mrazení, natož její nejbližší. Nejdřív krotila emoce, ale pak se ona i zpěvaččina sestra musely chopit kapesníčků a otřít slzy smutku.

Na koncertu královen zazpívala Markéta Konvičková píseň Láska má je zákon, Víš, lásko se zhostila finalistka talentové soutěže Eliška Mrázová alias Elis a Michal David s Petrou Abraham si střihnul duet na závěr.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve