Vzpomínáte si na tuhle tragédii? Žbirkův bratr spáchal sebevraždu.

 Celebrity 
30. září 2014 16:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je to neuvěřitelné, ale jedenašedesátiletý hudebník vypadá již třicet let téměř stejně Foto Facebook
Populární slovenský zpěvák Miro Žbirka zavzpomínal na tragédii, která se před lety stala v jeho rodině. Jak hudebník odhalil pro VIP zprávy, dodnes nemá jasno, proč jeho starší sourozenec Jason spáchal sebevraždu.

Bratr jedenašedesátiletého zpěváka by letos oslavil sedmdesáté narozeniny. Bohužel neoslaví. V pouhých pětadvaceti letech si mladík vzal život. Proč se tak stalo, je pro zpěváka dodnes opředeno tajemstvím. Jason po sobě sice nechal dopis na rozloučenou, ale Miro nikdy nesebral dost odvahy k tomu, aby si dopis přečetl. I když by se zdálo, že čas nechá na tragédii milosrdně zapomenout, není tomu tak. Na svého předčasně zemřelého bratra Žbirka vzpomíná velmi často i proto, že to byl právě Jason, který v něm probudil zájem o literaturu, potažmo psaní textů k písním.

Se Žbirkovou popularitou to sice není již tak horké jako v dobách minulých. Ale jeden cenný skalp si na své konto může přece jenom připsat. Po Waldemarovi Matuškovi se stal ve své době teprve druhým zpěvákem, který v anketě Zlatý slavík porazil Karla Gotta.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve