Šárko, tyhle kačky budou v rodinném rozpočtu jednou hodně scházet! Česká lyžařka vyhodila 10 milionů z okna.

 Sport 
12. srpna 2014 12:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Šárka touží hlavně po klidu Foto: Facebook
Tohle rozhodnutí může v budoucnosti naší nejlepší lyžařku hodně mrzet. Letitý spor se svým otcem o deset milionů korun se česká olympionička Šárka Strachová rozhodla nečekaně rychle vyřešit. Jestli udělala dobře, ukáže teprve čas.

Petr Záhrobský svoji dceru totiž celkem bez jakýchkoliv skrupulí prachobyčejně obíral. V době, kdy byl jejím trenérem a manažerem vyinkasoval na Šárčino jméno poměrně značnou sumu peněz, ze kterých lyžařka ovšem nikdy nic neviděla. Špína začala vyplouvat na povrch až v době, kdy Šárka trenérský tým svého otce opustila a vydala se svojí vlastní cestou pod vedením kondičního trenéra Stracha, za kterého se později také provdala.

Záhrobský byl obžalován za zpronevěru a už to vypadalo, že si odsedí minimálně pět let natvrdo. Jenže o víkendu udělala Šárka překvapivé rozhodnutí, když potvrdila, že se rozhodla svůj souhlas k trestnímu stíhání stáhnout.

Poněkud velkorysé a nepochopitelné gesto, když vzpomeneme, že Záhrobský nejevil nejmenší zájem o zdraví své dcery ani v době, kdy byla v roce 2012 v ohrožení života. Šárce v té době lékaři vyjmuli nezhoubný nádor na mozku a celé Česko drželo sympatické sportovkyni palce. Tedy zřejmě kromě otce, který svou nemocnou dceru za celou dobu ani nekontaktoval.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47