Třiašedesátiletý Robin Williams zemřel. Proč herec spáchal sebevraždu?

 Celebrity 
12. srpna 2014 08:13 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak výstižné! Foto: Facebook
V pondělí našla tělo herce Robina Williamse policie v jeho domě v severní Kalifornii. Podle předběžných zpráv spáchal populární herec sebevraždu.

„Ztratila jsem manžela a nejlepšího přítele, zatímco svět přišel o jednoho z nejoblíbenějších umělců a lidských bytostí. Mám zlomené srdce,“ citovala agentura Reuters Williamsovu manželku Susan Schneiderovou. V poslední době Williams trpěl depresemi a bojoval se závislostí na alkoholu. Jen několik týdnů před svou smrtí nastoupil Williams odvykací léčbu. Na klinice v Minnesotě měl pobýt několik týdnů. Podle jeho přátel ale nyní nebral drogy ani neholdoval alkoholu. Léčba mu měla pomoci odstranit příznaky přepracovanosti.

Internet a sociální sítě okamžitě začaly zaplavovat kondolence rodině a vyjádření smutku nad ztrátou skvělého herce, který se zapsal do pamětí diváků nezaměnitelnou dvojrolí ve filmu Táta v sukni. Za roli psychologa ve skvělém snímku Dobrý Will Hunting dostal svého jediného Oscara. Soustrast pozůstalým vyjádřil i prezident USA Barack Obama.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít