My mysleli, že hraje golf a on zatím prachobyčejně šňupe. Nos se ale pudruje něčím jiným, Dustine!

 Sport 
06. srpna 2014 07:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Co s tím, šňupat se holt nesmí, Dustine Foto: Facebook
V letošní sezóně se americkému golfistovi Dustinovi Johnsonovi opravdu dařilo. Jeden turnaj vyhrál, dvakrát byl druhý a na konto si připsal 85 milionů dolarů. Přesto překvapivě ohlásil, že přerušuje kariéru.

Golfista, který je zasnouben s dcerou legendárního hokejisty Wayna Gretzkého, k tomu měl ovšem velmi pádný důvod. Sportovec má totiž od golfové federace půlroční zákaz hraní, neboť měl již potřetí pozitivní test na drogy. Podle serveru Golf.com je v současné době na vině kokain.

Při jeho bouřlivém životě se tomu přátelé ani moc nediví. Johnson je známý bouřlivák, vymetač barů a večírků. Výtečník má ale kliku, že hraje právě golf. Asociace PGA je k podobným prohřeškům hodně benevolentní a i nyní se staví k situaci velkoryse. „Chtěli bychom to vyjasnit. Pan Johnson si vzal dobrovolně pauzu od golfu, PGA Tour ho nijak nepotrestala," uvádí se v prohlášení PGA Tour.

Ke smůle všem milovníkům golfu ale bohužel (ne)dobrovolná pauza Dustina vyřadí z blížícího se zářijového Ryderu Cupu. V něm spolu již tradičně soutěží Amerika proti Evropě. Letošní klání se uskuteční ve skotském Gleneagles.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum