Dcera Janka Ledeckého si zase pořádně natloukla. Tentokrát ne na sněhu, ale ve vodě.

 Sport 
07. srpna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ester zkusila jiný sport Foto: Archiv vipstory.cz
Víte, jak vypadá manželka zpěváka Janka Ledeckého? Skoro to nevíme ani my. Je to totiž taková druhá paní Colombová. Víme, že existuje, ale ukázala se párkrát až v posledních letech, a to i přesto, že Janek a Zuzana jsou spolu už více než třicet let.

Zato moc dobře víme, jak vypadá jeho dcera Ester Ledecká, protože ačkoliv má celý život ještě před sebou, na kontě se jí začínají hromadit sportovní úspěchy a ostudu nám neudělala ani na Zimních olympijských hrách v Soči. Přestože je, dá se říct, odbornicí na sport na sněhu, neodolala zavítat mezi závodníky z celého světa na vodu. A na čem že se závodilo? Na tzv. JetSurfu. Je to jako klasické prkno do vody, ale pohání ho motor, takže s ním můžete vlastně jezdit klidně na Vltavě.

Ačkoliv někoho může napadnout, že se Ledecká chystá po ošklivém a bolestivém zranění zad přesedlat na jiný sport, není tomu tak. Ostatně i na motorovém prkně si může pěkně nabít pusu a tak se také stalo. Mistryně z Ester očividně zatím nebude, ale tak aspoň jí to na té vodě slušelo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008