Opilému Menzelovi ujela ruka! Osahával Partyšové zadek a hladil ji pod drahou róbou. Nakonec zjišťoval, jestli má kalhotky!

 Celebrity 
05. července 2014 14:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jirka a jeho ruka šmátralka... Foto: Archiv vipstory.cz
Po slavnostním zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se konal již tradiční večírek v hotelu Pupp a ta pravá zábava mohla konečně začít. Hodně se pilo, jedlo, tančilo a samozřejmě to byla nafintěná noblesa. A hodovat přišlo i několik dalších tváří, které vynechaly červený koberec.

Jako třeba moderátorka Gábina Partyšová, jenž samozřejmě měla zase jedny ze svých bombastických šatů, co stojí váš roční plat. Největší radost z její přítomnosti měl zřejmě oscarový Jiří Menzel. Když totiž jeho choť Olga nebyla na blízku, až podezřele se k Partyšové po pár skleničkách tulil. Během rozhovoru jí přejížděl rukou šmátralkou po zadečku a jelikož Gábina zrovna nevypadá, že by se horlivě bránila, využil situace a sklouznul i pod šaty! V jednu chvíli to dokonce vypadá, že asi zkoušel, jestli má moderátorka kalhotky, protože zajet takhle hluboko určitě nebylo omylem!!!

Jirko, tohle dělají kamarádi nebo se snažíš manželce vrátit všechny chlapy co se kolem ní motají? Ostatně Olga a Jiří mají prý rozvolněný vztah, tak si režisér zřejmě řekl – risk je zisk.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve