Halucinogenní Dáša Havlová přiletěla na červený koberec rovnou z vesmíru. A Menzel letěl hned za ní, jen to vzal moc blízko kolem Slunce.

 Celebrity 
05. července 2014 12:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Stálo to za ty prachy? Foto: Archiv vipstory.cz
Přiletěla Dáša Havlová snad z jiné planety? To je první, co nás při pohledu na její vesmírnou róbu napadlo. Bývalá první dáma zavítala na filmový festival v Karlových Varech po třech letech, a tak si zřejmě umanula, že chce být nepřehlédnutelná. To se jí určitě povedlo!

V tmavých lesklých šatech, které byly zřejmě inspirovány módou kontroverzní popové divy Lady Gaga, Havlová vystavila na odiv všechny své nedostatky v horní polovině těla. Jednoduše řečeno si přidala pár kil navíc. Nepochybujeme, že zmíněná róba stála balík, ale opravdu nebylo na skladě něco lepšího než tyto kosmické šaty?

O trochu lepším dojmem působil režisér Jiří Menzel po boku manželky Olgy. Bylo vidět, že se úmyslně sladili jako černobílé duo. Ovšem jelikož už Jirka zřejmě stihnul nějakou krátkou dovolenou nebo strávil moc času v soláriu, byl rudý jako opečený buřt a v kombinaci s bílým oblekem barvu svého obličeje ještě víc podtrhnul. Možná, že si se svou krásnou paní měl barvy prohodit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum