Zajíček s ní pěkně zatočil. Dříve by bez make-upu nevynesla ani odpadky, dnes chodí nenalíčená i mezi lidi.

 Celebrity 
06. července 2014 05:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nová a něžná Jitka Válková Foto: Facebook J. Válkové
Nedalo se v posledních týdnech nevšimnout, že Česká Miss Jitka Válková se úplně proměnila před očima. Nový muž = nová image? Tak nějak to vypadá, jelikož od té doby, co má vedle sebe zajíčka, by ji možná ani Cipra nepoznal. „Dřív bych ani se smetím nevyšla bez make-upu. Dnes se nelíčím ani na některé akce. Dokonce mi každý říká, že mi to tak sluší víc,” přiznala na kosmetickém workshopu Jitka.

„Možná to vypadá, že jsem se po boku Adama změnila, ale rozhodně jsem to neplánovala. Předtím jsem se více snažila svou image zdůrazňovat na to, co aktuálně dělám. Místo modelingu jsem se více věnovala zpívání a s tím korespondovalo i mé oblékání a líčení ve stylu rocker. Dneska se opět chci více věnovat modelingu. Jsem mladá a pokud mám nabídky, proč je nevyužít,” míní Válková.

Jestli se Jitka jednoho krásného dne vrátí ke své původní image, asi jí to bude dost lidí zazlívat. Jemnější a něžná se všem líbí a i ona sama přiznává, že se tak cítí mnohem lépe. „Proč na sebe plácat tunu kosmetiky, když můžu chodit zcela nenalíčená. Je to praktické a pohodlné. Zvlášť v létě,” dodala modelka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47