Divoká veselka Andrey Kalivodové. Rozvášnený manžel se pustil do intimností ještě před hosty.

 Celebrity 
02. července 2014 04:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Svatba se vším všudy! Foto: Hotel The Augustine Prague
Operní pěvkyně Andrea Kalivodová se v neděli 28. června vdala za Radka Tögela. „Svatba pro mě neznamená jen formalitu nebo jednodenní oslavu, ale je to závazek. Pouto, kterým stvrzujeme navzájem svou touhu jít dál životem bok po boku,” netajila Andrea dojetí a v bílé róbě od známé české návrhářky Jiřiny Tauchmanové v kostele sv. Tomáše řekla před zraky svých nejbližších ANO společnému životu.

Štěstí novomanželů se o to víc znásobuje, jelikož se jim již za pár měsíců narodí miminko. Andrea je ráda, že vše stihli ještě před porodem a dítě tak vstoupí do úplné rodiny. „Milujeme se, budeme mít miminko, ale chápeme i jeden druhého a jeho potřeby,” řekla operní hvězda.

Oslava se nesla v prostorách hotelu Augustine v tradičním českém duchu. „Milujeme tradice, takže jsme samozřejmě jedli knedlíčkovou polévku z jednoho talíře jednou lžící,” prozradila novopečená paní. Menu pokračovalo svíčkovou, na stole nebyla nouze o víno ani domácí slivovici a došlo i na pověstné rozbití talíře. A to by nebylo správně tradiční, kdyby nevěsta, i když v pokročilém stádiu těhotenství, neměla modrý svatební podvazek. Ten jí Radek vášnivě přímo na parketu stáhl zuby dolů.

Andrea změnila i jméno. Operní pěvkyně se od nynějška svým fanouškům představí jako Andrea Tögel Kalivodová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve