Televizní reportérka přibrala deset kilo a je to dost vidět! Teď brečí nad starou fotkou.

 Celebrity 
01. července 2014 14:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Adéla Jandová před čtyřmi lety Foto: Archiv A. Jandové
Primácká reportérka Adéla Jandová už na nás z televize kouká čtyři roky. Od prvního vysílání by ji ale možná někdo měl problém poznat. Mezitím, co se totiž zaměřovala především na životy českých VIP, zapomněla si hlídat ten svůj a nekontrolovatelně nakynula. Do fotografie, na které je ve spodním prádle holka se štíhlým pasem a velkým poprsím, má dneska daleko.

„No musím přiznat, že mě ta fotka docela rozhodila. Přiznávám se, že v minulém roce jsem díky stresu nabrala deset kilo, které ne a ne shodit. Za poslední roky jsem se hodně změnila, především má postava,” přiznává Adéla. A tak nadbytečná kila začala schovávat jiným oblečením, čímž si v televizi leda tak křivdí. Ke všemu už dál nemůže poslouchat, jak její kolegové pějí ódy na dnes již starou fotografii.

No tak se vsadila a prý do konce léta nadbytečný tuk zničí. „Každý může vypadat dobře, jen tomu zkrátka musí něco obětovat,” řekla Jandová a my jsme zvědaví, jak dopadne její snažení. Změnila jídelníček, pustila se do moderního fitness, které kýženému výsledku dopomáhá elektrickými impulzy a však se sami brzy přesvědčíme, jestli sázku vyhrála. Máme ji totiž pořád na očích.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008