Eva Samková po těžkém úrazu zase skáče jako laňka. Jen té opatrnosti se jí stále moc nedostává.

 Sport 
29. června 2014 13:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Samková ráda jezdí rychle Foto: archiv Aygo x-Párty
Olympijská vítězka Eva Samková se během Světového poháru před několika měsíci ošklivě zranila a nepříjemný pád se s ní táhl ještě dlouhé týdny potom. Snowboardistka při jednom ze skoků upadla, zlomila si levý kotník, vyhodila si rameno a měla lehčí otřes mozku. Do nemocnice ji odvážel vrtulník a Eva musela na chvíli umírnit svoji aktivní osobnost.

Co si budeme povídat, zřejmě měla víc štěstí než rozumu a jistě byla raději pár týdnů o berlích než třeba do konce života na vozíčku. Momentálně už ale zase skáče jako laňka a skutečnost, že není sníh a oficiálně začalo léto, je jí úplně jedno. Při příležitosti, kde se stala ambasadorkou a zároveň i majitelkou vozu nové generace Aygo. „Jede to krásně. Automat jezdí vždycky krásně. Já jsem spokojená. Alespoň nebudu prožívat trapasy, že mi to chcípne na křižovatce,“ sdělila s typickým úsměvem od ucha k uchu Eva.

Hned jak to šlo ale vlezla na snowboardový trenažér a pokoušela se na něm co nejdéle udržet. Ten s ní však házel jako rozzuřený býk ze strany na stranu a Samková to vůbec neměla jednoduché. Přesto vydržela poměrně dlouho a alespoň částečně ukojila svoji touhu do doby, než ji prkno dostalo na lopatky. V autě snad bude mít větší štěstí. Ani po těžkém úrazu se totiž ničeho neleká. „Asi se to přenáší. Nejen na snowboardu, ale i v autě mě baví v těch serpentinách jezdit rychle,” přiznala se Eva.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum