Nejslavnější kuchař už byl tak tlustý, že mu praskaly knoflíky u košile! Po půl roce je jako vyměněný a tuková pneumatika je pryč.

 Celebrity 
28. června 2014 07:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Slavnému kuchaři bylo naznačeno, že je tlustý... Foto: TV Paprika
Kuchařina je láska, ale nejen láska k vaření, ale také k jídlu. Není proto divu, že světově známí kuchaři mají často kolem pasu pneumatiky a možná jste si mohli všimnout, že třeba takový pan Zdeněk Pohlreich už by potřeboval podprsenku.

Populární kuchtík Jamie Oliver se se špekovými polštáři ovšem rozhodl zatočit. To víte, táta čtyř dětí nejspíš vaří od rána do večera a samozřejmě všechny lahůdky musí ochutnat. Ale stačilo mu pouhých šest měsíců na to, aby na něm začala plandat košile! Velkou motivací pro něj byl zřejmě fakt, že on sám si často bral do pusy vládu a durdil se, proč více nebojují s obezitou, jenže v té době on a jeho kulatý obličej rozhodně příkladem zdraví nešel. „Nikdy nezapomenu na okamžik, kdy mi bylo naznačeno, že jsem tlustý. Od té doby na sobě makám,” konstatoval Jamie.

Začal tedy vařit zdravější a chutnější pokrmy (koneckonců kuchyni má v malíčku) a ještě si z toho udělal svůj nový letní pořad. Tím pádem do sebe souká samá lehká a vydatná jídla z čerstvých surovin. No a aby se teda neřeklo, dvakrát týdně si od plotny odskočí do posilovny a prý začal s manželkou Jools navštěvovat i hodiny tance.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47