Stočesová konečně vylezla z ulity a ukázala obří těhotenské bříško. Misska přibrala dvacet kilo.

 Celebrity 
13. června 2014 09:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Pohlaví miminka nechce prozradit Foto: Malvik
To je nám ale tajnůstkářka. Miss ČR 1998, Kateřina Stočesová, která tehdy překvapivě porazila favorizovanou Alenu Šeredovou, je podruhé těhotná. Maminka již tříleté Anne Marie je v sedmém měsíci a těší se s přítelem Alešem Kocem na dalšího potomka.

„Cítím se dobře, všechno zvládám. Denně jsem v práci a nemám problém,” prozradila Stočesová, která už zná pohlaví miminka, ale chtějí si to s partnerem nechat pro sebe. „Určitě se to dozvíte, až se to narodí,” říká Kateřina. Nebo by se mohla prokecnout jako Borhyová s Hrdličkou. Modelka přibrala už dvacet kilogramů, ale hlavu si s tím neláme. „S dcerou jich bylo tak dvacet tři, ale vůbec mi to nevadí. Ono to pak půjde zase rychle dolů. Hlavní je, aby bylo mimčo zdravé, kila jsou až na stopadesátém místě,” míní nastávající maminka a jelikož čas kvapí, vyrazila do dětského obchodu v Hostivici pro výbavičku.

„Hodně věcí mám po malé, ale spoustu je jich potřeba ještě koupit. Taky je hodně novinek. Hrozně mě zaujal kočárek, který se stisknutím tlačítka sám rozkládá a skládá, to třeba před třemi lety ještě nebylo. A whirpool pro miminka mi přijde taky super,” dodala Katka.

Anne Marii rodila císařským řezem, jak to bude u druhého dítěte, zatím neví. „Vůbec jsem to neřešila. Nechám to na svém porodníkovi,” vysvětluje Stočesová a se smíchem doufá, že se brzy na bratříčka či sestřičku začne těšit taktéž její dcera.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum