Podívejte se na dvě malé princezny Petra Jandy. Jsou tak sladké, že si snad s manželkou udělá ještě třetí.

 Celebrity 
06. června 2014 10:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Anežka a Rozárka Foto: Petra Clinic
Když vidíte takové dvě kouzelné princezny, tak si říkáte, že ty děti stojí za to. Ať vám je dvacet pět nebo třeba sedmdesát dva jako rockerovi Petru Jandovi. Na stará muzikantská kolena si pořídil o čtyřicet let mladší ženu a s ní i rodinu. A vůbec toho nelituje.

„Nikdy mě nenapadlo, že mi holky ruší můj klid a to kolikrát dělají všechno možný. Nedávno dostaly novou bicí soupravu, Anežka začala brnkat na kytaru, takže do toho mydlej a jakože zpívají a kroutí se u toho. Je to moc prima. Já jim chodím radit a pomáhám jim,” řekl Janda vipstory.cz. Nějaké myšlenky, že by mu v jeho věku vadil dětský pláč, to ne. Občas i vystřídá manželku a k holkám ráno vstane.

„Anežka spí do osmi krásně celou noc. Mladší Rozárka už kolem šesté vrní. Tak si ji vezmu do postele a pustíme jí iPad. Ale je to neskutečný, ona ho umí ovládat už sama. Najde si pohádku, dokonce tam má ode mě i jednu oblíbenou písničku. Ubereme jí zvuk a hodinku ještě vydrží v klidu,” popisuje Petr jejich domácí rutinu.

Zřejmě je tak skvělý táta, že manželka Alice naznačila, že by ráda ještě jedno... tak se třeba máme do budoucna na co těšit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47