Půvabná maminka Iveta Vítová je půl roku po porodu hubená jako lunt. S dortem v ruce nám prozradila, v čem je zakopanej pes!

 Celebrity 
18. května 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Iveta už se těší, jak si doma pochutná! Foto: Music Club Zlatý Strom
Sotva půl roku po porodu je modelka Iveta Vítová hubená jako lunt. Přitom se nám ji podařilo zastihnout na narozeninové oslavě v Music Clubu Zlatý Strom, kde se právě ládovala kalorickým dortem a sousta zapíjela míchaným nápojem. Prý ale všechna kila doslova vyběhala kolem miminka. „To dítě je samo o sobě takový tělocvik, že ani nic jiného dělat nepotřebuju. Každý den mám posilovnu kočárek z auta, do auta, dítě do autosedačky... Barák máme do patra. Dorty a všechno jím, ale ten výdej energie je takový, že se mi nemá co ukládat,” vysvětlila vipstory.cz maminka malé Anetky.

Ovšem také jsme z ní dostali, že velikou roli v její štíhlosti hrají i geny. „Když jsem chodila na střední školu, tak jsem nosila kalhoty, který měla mamka po dvou dětech,” řekla Iveta. Takže už je zřejmě jasné, v čem tkví zakopaný pes. „Počkejte až budete mít dítě. Není čas na spánek ani na jídlo. Je to takový kolotoč, že já jsem možná ještě štíhlejší než předtím,” dodala Vítová.

Když jsme s krásnou Misskou mluvili naposledy, libovala si, že Anetka dobře spí. To už prý ale dávno neplatí. „Asi jsem to zakřikla. Teď vstáváme třikrát za noc. Snad se to tedy zase obrátí a příště vám povím, jak je úžasná.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve