Vítězka hudební soutěže je sice super kost, ale na obličeji jí roste plnovous. Bože, je tohle exhibování opravdu nutné? Když chci být za holku, tak se přece oholím!

 Celebrity 
13. května 2014 15:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vousatá dáma je ve skutečnosti muž Foto: Twitter
Seznamte se s ”dívkou” jménem Conchita Wurst. Má báječnou postavu oblečenou v luxusní róbě, natočené bujné kadeře jsou detailně upravené. Perfektní make-up, z něhož vystupují velké čokoládové oči a na tváři plnovous. Conchita je totiž ve skutečnosti travesti umělec a zpěvák Thomas Neuwirth. A právě tato dáma s plnovousem teď vyhrála hudební soutěž Eurovize a stala se tak historicky první vítězkou z Rakouska.

S písní Rise Like Phoenix si Conchita získala většinu a jako poděkování v krátkém proslovu řekla: „Tento večer je věnován všem, kteří věří v budoucnost míru a svobody. Jsme jednota, jsme nezastavitelní,” řekla zpěvačka, které tímto dav ukázal, že ji bere přesně takovou, jaká je. Za velký úspěch to považuje taktéž rakouský ministr kultury Josef Ostermayer, který prohlásil, že výsledek je vítězstvím tolerance v Evropě.

A my si také myslíme, že tolerance jakýchkoli orientací i poruch je úplně v pohodě. Tudíž není potřeba s tím pořád někde exhibovat a domáhat se jí. Lidi by se prostě jen měli rozhodnout, jestli jsou holka nebo kluk. A sorry, když jdu někam za holku, tak se prostě oholím, no ne?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008