Sportovci mají olympiádu a fanoušci Fanouškiádu. První cena je zlatá medaile za jedno mega!

 Sport 
13. února 2014 12:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kdo z vás je nejfanouškovitější fanoušek? Foto: Fanouškiáda

Žijete sportem ve dne v noci nebo máte jen lidskou potřebu podělit se o své nadšení z úspěchů českých závodníků? Tak to je olympijská kampaň České spořitelny určena právě vám. Dokonce si můžete vybojovat zlatou medaili, aniž byste opustili pohodlí svého domova.

Do Fanouškiády se zapojíte na www.fanouskiada.cz. Získat můžete nejen medaili, ale i mnoho dalších hodnotných cen jakými jsou oficiální olympijská kolekce od Alpine Pro, domácí kino, LCD televize, tablety a herní konzole. Výhry šťastným výhercům osobně doručí přední čeští sportovci. První z nich předala zlatá olympijská vítězka Kateřina Neumannová.

„Mám radost, že se díky Fanouškiádě podaří ke sportu a vůbec dění v Soči přilákat ještě více lidí. Je to výborný nápad a když navíc můžete i něco vyhrát, kdo by se nechtěl zapojit,” smála se Kateřina, která se Fanouškiády aktivně účastní.

Být součástí této kampaně totiž neznamená jen fandit a sbírat body za své každodenní aktivity, ale také dostávat aktuality z centra olympijského dění v Soči i exkluzivní informace ze zákulisí přímo od českých sportovců. Pro tři nejaktivnější fandy jsou pak samozřejmě připraveny odměny nejcennější. Medaile vyrobené z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion korun, což převyšuje i nominální hodnotu olympijských kovů. O všechny ceny se hraje na již zmiňované webové adrese do 26. února.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve