Povídá se, že Sámer Issa je gay. Ale na svou vyvolenou si klade jasné nároky...

 Celebrity 
22. ledna 2014 12:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tak či onak - nebyl by první ani poslední Foto: VIPstory.cz
O Sámeru Issovi vypustil zhrzený člověk ven choulostivé informace. Tvrdil: ,,Sámer žije se svým manažerem. Fetuje a týrá psy.” To není jen tak ledajaké nařčení, to je pořádné obvinění! Brzy na to zpěvák reagoval prohlášením, že se jedná o již bývalého zaměstnance, který zkrátka neunesl konec spolupráce. Ta osoba si říkala kamarád, ale uraženou ješitnost prý vracela tvrdou smrští lží a pomluv.

Na nedávných narozeninách pražského Coco baru se Sámer ukázal s půvabnou blondýnkou po boku. Otázka samozřejmě zněla, jestli je to nová přítelkyně? Prý bohužel ne, jednalo se pouze o kamarádku. V tom případě nás zajímalo, jaká by měla být jeho vyvolená? „Nemám žádný vyhraněný typ. Na světě je spousta krásných ženských, zvlášť v téhle branži, ale to je nebezpečná kombinace. Ne vždy mi sedí, takže vybírám trochu obezřetně,” opěvoval zpěvák krásu opačného pohlaví.

,,Určitě musí mít smysl pro humor, protože já mám rád zábavu a nesmí být sobecká. To jsou ty hlavní věci. A samozřejmě musí být krásná. Já mám rád krásu, jsem jako každý normální kluk. Čím hezčí, tím lepší, ale na druhou stranu má člověk potom strach, že mu ta holka uteče s někým jiným a že pro ni nejsem dost dobrej,” doplnil Sámer pro vipstory.cz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve