Cameron Diaz to předpověděla. Ochlupení intimních míst je v New Yorku opět v módě!

 Life & Style 
20. ledna 2014 06:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Výloha oblíbeného amerického obchodu Foto: Twitter
Nedávno jsme vás informovali, že herečka Cameron Diaz právě vydává svou knihu The Body Book. V jedné z kapitol varovala před moderním odstraněním chloupků laserem a ženám doporučuje, aby své pohlavní orgány nechávaly ”plně oblečené”.

,,Slyšela jsem, že je to teď u mladých žen velká móda, nechat si chloupky v intimních partiích odstranit laserem, ale to je šílený, protože už je to přece napořád,” nabádala něžnou část populace. „Představa úplného vyholení je poměrně čerstvý jev a může se to, stejně jako ostatní výstřelky lidí, zase změnit.” Ale my jsme mysleli, že ”bobři” jsou vymírající druh a jejich návrat je špatný vtip.

Jenže už je to tady! Kamenný obchod oblíbené módní značky American Apparel v New Yorku opravdu šokoval každého, kdo prošel kolem. Figuríny v jejich výloze se pyšní chlupatým rozkrokem jak z reklamy na osmdesátá léta. Vedoucí prodejny to okomentoval se slovy: „Naše značka má podporovat přírodní krásu. Zachovávat v ženách jejich přirozenost. Lidé by se měli více soustředit na svoji osobnost než na aktuální módní trendy.”

Nezbývá než doufat, že jeho výloha se novým módním trendem nestane!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47