Martin Dejdar na křtu nekřtil. Místo toho si obsah skleničky vyklopil do pusy.

 Celebrity 
20. ledna 2014 05:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Stane se... Foto: LE&CO
Herec Martin Dejdar si nedávno vyšvihnul slavnou scénu z filmu Mission Impossible. Jednalo se o focení nového kalendáře firmu LE&CO. Taková práce mu byla blízká, protože Martin si radši než zeleninu, rýži, luštěniny nebo dokonce výhonky, dopřeje pořádný kus bůčku, krkovičky nebo šunky. K masu obecně má pozitivní vztah, tudíž se na křtu postaral o slušnou taškařici.

Místo tradičního šampaňského se onen kalendář tematicky posypal nakrájenou šunkou. Masné kostičky se přichytávaly na jednotlivé listy, takže kalendář nejen voněl, ale dokonce i chutnal jako šunka. Radikální masoterián, jak o sobě sám Martin Dejdar tvrdí, to asi špatně pochopil a obsah skleničky si vysypal přímo do pusy. Grimasy, které dělal, když mu ostatní řekli, jak měl správně výsledný produkt pokřtít, byly k popukání. „Tohle je teprve můj pátý kalendář, ale rozhodně je zatím ze všech nejchutnější,” oblizoval se Martin.

Masorád Dejdar se pochlubil, že s částí svého honoráře slavil dokonce i letošního Silvestra a všichni jeho kamarádi si prý pochvalovali, že tentokrát měl skvělou a chutnou práci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008