Langmajer fakt nevybíravě urazil Vyskočila. Pak koukal misskám do výstřihu.

 Celebrity 
20. ledna 2014 05:40 / Vítek Koldinský
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vtipálek Lukáš Langmajer.  / inStory.cz
Vypadá, jako by neuměl ani do pěti napočítat. Je to ale pěkné číslo. Herec Lukáš Langmajer o tom všechny přesvědčil na soutěži krásy Miss středních škol, kterou společně s Evou Decastelo moderovali. Prostě co na srdci, to také na jazyku.

Že to nebude standardní moderování, naznačil bratr herce Jiřího Langmajera hned na začátku soutěže, kdy představoval porotu. „Dalším, kdo bude hodnotit dnešní krásky je herec Ivan Vyskočil. Kdo by ho snad neznal, je to ten, který má rád přičmoudlé ženské,“ nebral si servítky a všechny tím dost pobavil. Kupodivu i samotného Ivana.

Tím ale jeho přidrzlé narážky rozhodně neskončily. Dělal si srandu snad z každého, kdo vstoupil na jeviště. Korunu tomu nasadili společně s hercem Tomášem Krausem, který se jedné ze soutěžících zeptal na velikost poprsí. „No, tak takovou otázku jsem opravdu nečekal, ale taky by mě to zajímalo,“ přidal se Lukáš a nepřestal zírat Michaele Srbové do výstřihu.

Jak se později ukázalo, více vyvinuté středoškolačky měly v letošním ročníku větší šanci. Aby také ne. Z patnácti členné skupiny porotců, byly pouze tři ženy. Samotná vítězka Andrea Žiačiková z Brna se měla také čím pochlubit. První vicemiss se stala Aneta Kalátová z Příbrami a trojici doplnila zmiňovaná sedmnáctiletá Michaela Srbová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve