Dcera legendárního dabéra Filipovského si postěžovala na dcery

 Celebrity 
18. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavlína Filipovská má velkou radost hlavně z vnoučat! ShowPix
Nebyl snad u nás legendárnější a známější dabér, než kterým byl herec František Filipovský (†86). Vždyť právě on posunul o dvě příčky výše komediální umění francouzského herce Luise de Funese. Jeho dcera, zpěvačka a herečka Pavlína Filipovská si teď postěžovala na své dcery!

Herečka a zpěvačka, která stále i ve svém věku 76 let jezdí po zájezdových představeních, je ráda, že má díky svým dcerám, Pavlíně Wolfové a Johaně Spálené, vnoučata. Pavlínu i Johanu má Pavlína Filipovská s muzikantem Petrem Spáleným.

„Ta mi dělají radost jako asi každé babičce. Mám tři a je s nimi i legrace," svěřila se dcera české herecké i dabingové legendy. 

„Dcery na mě trochu kašlou, ozvou se jen, když něco potřebují, ale chápu to, každá má svých věcí dost. Vnoučat si užívám, jak jen to jde," prozradila na křtu kalendáře Aleše Cibulky.

Na svůj věk vypadá Filipovská velmi dobře, i když o sebe nijak zvlášť nepečuje. „Tak žádné elixíry mládí ani omlazující kůry nepodstupuji. Prostě se snažím žít, snažím se stále se umět smát a nebrat si moc ty špatné věci k srdci," prozradila Pavlína Filipovská, která přesto, že je už v důchodu, si na nedostatek práce stěžovat nemůže. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?