Chudák Heidi: Vážná nemoc střev!

 Celebrity 
12. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Heidi Janků to nemá lehké, řeší i zdravotní problémy! ShowPix
Hodně složité období prožívá poslední měsíce Heidi Janků. Po smrti kamarádky a kolegyně Věry Špinarové a manžela Ivo Pavlíka, řeší teď i zdravotní komplikace a rozhodně ne malé. Trápí ji chronické onemocnění střev.

Bolesti břicha, přoblémy se zažíváním a další potíže provází zpěvačku už nějakou dobu. Zřejmě teď i vlivem nahromaděného stresu, prožitého z úmrtí milovaných lidí, se onemocnění více ozvalo. 

„Jde o ulcerózní kolitidu, což je daná diagnóza, na kterou nic jiného, než tradiční medicína nezabírá. Zkusila jsem už všechno, ale jediné, co pomáhá, jsou infuze. Teď jsem dokonce v programu bioléčby, což mám jednou za čtvrt roku a ta mi vyhovuje," prozradila Heidi Janků.

Zpěvačka díky bioléčbě může fungovat. Hlídat se musí v jídle, pití a měla by se vyvarovat stresu. To ale v poslední době moc nešlo. Proto věří, že alespoň teď, až se situace uklidní, se ulejí i jí samotné. „Je to už na pořád, nezbývá, než si na to zvyknout a eliminovat to," dodala zpěvačka, jejíž hit Když se načančám, nesmí chybět na žádném z jejích vystoupení. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve