Celebrity vyrazily do cirkusu! Krokodýla se nebály Kalivodová ani Kynychová!

 Celebrity 
12. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ani Andrea Kalivodová se svou rodinou se krokodýla v náručí Erika Berouska KF Production
Premiéru cirkusové show českého cirkusu Sultan Berousek na pražském Hagiboru si nenechala ujít celá řada českých celebrit. A nutno říct, že odvahu prokázaly i dámy. Takového krokodýla se nebála ani operní diva Andrea Kalivodová!

Všichni zúčastnění se společně shodli, že setkání se zvířaty a akrobatická show byla největším zážitkem jak pro ně samotné, tak hlavně pro jejich děti. Syn Aleše Hámy navíc na chvíli uvěřil, že jeho tatínek v cirkusu účinkoval.

„Syn se mě ptal, jak je to možné, že budeme moct jít do zákulisí, jestli mám v cirkusu Sultan Berousek nějaké známé. Tak jsem mu řekl, že samozřejmě ano, že jsem tady čtyři roky účinkoval,“ vtipkoval Háma, který neunikl pohledům ostatních diváků premiéry, kteří pravidelně sledují soutěž Tvoje tvář má známý hlas. Herec a moderátor byl nevíce ohromen vystoupením artistů v kole smrti ve dvanácti metrech bez zajištění. Toto vystoupení opravdu bralo dech. 

Trio Opera Divas ve složení Tereza Mátlová, Andrea Kalivodová a Pavlína Senić nemohlo chybět. Všechny tři dámy dorazily se svými dětmi, Andrea Kalivodová dokonce i s manželem. Zatímco Andrea Kalivodová ochotně pózovala s malým krokodýlem spolu s ředitelem cirkusu, Pavlína Senić i Tereza Mátlová focení odmítaly a dokonce ke krokodýlovi nepustily ani svoje dcery.

„Já se budu klidně fotit s lamou, velbloudem, ale krokodýla po mě prosím nechtějte. Nechci riskovat, že se panu řediteli vysmekne,“ vysvětlovala Tereza Mátlová, která si zamilovala jednoho z přítomných oslíků.

Po představení pak operní diva nemohla dceru téměř dostat domů, jak byla z představení nadšená. „Emilka je plná dojmů a já musím zkonstatovat že Berousci z cirkusu Sultan Berousek opravdu umí,“ pochvalovala si Mátlová práci souboru cirkusu, který má velkou tradici a proslavil se díky filmu Šest medvědů s Cibulkou. 

Show, která trvala přes dvě hodiny, nadchla i Hanku Kynychovou, která dorazila s dvojčaty a manželem. „Jako malá jsem do cirkusu moc nechodila, protože k nám do Kroměříže nejezdil, ale teď si to s dětmi užívám. Obdivuju všechny artisty, jak umí pracovat se svým tělem, musí mít neuvěřitelně zpevněné hluboké vnitřní svaly, je to opravdu pecka. Kdyby tak dnešní mládež zkoušela spíš podobné kousky než seděla u počítače, prospělo by jim to,“ popsala pocity cvičitelka, která ani ve volném čase svoji profesi nezapře.

Kynychová dokonce statečně pózovala s krokodýlem, i když má z plazů a ještěrů fóbii, což se ostatně projevilo před rokem v soutěži Pevnost Boyard. „Ježíši, to je jako ti hadi,“ úpěla Kynychová. 

To Vendula Křížová, která dorazila s dětmi se ke krokodýlovi hned nadšeně vrhala. „Ten je tak roztomilý, že bych mu nejradši dala pusu,“ rozplývala se herečka a s krokodýlem ochotně pózovala i se svými děti. Představení si pak užívali s úsměvem na rtech. 

Právě krokodýlí show a pět tygrů v čele s bílým tygrem jsou k vidění exkluzivně pouze v cirkusu, stejně tak jako opice jezdící na koni nebo již zmíněné kolo smrti, kde fenomenální artisté předvádějí ohromující kousky ve dvanácti metrové výšce bez jakéhokoliv zajištění. 

Do šapitó, jehož stavba trvá přes dva dny, dorazila i zpěvačka Michaela Gemrotová se sestrou a jejími dětmi, herečka Denisa Pfauserová s rodinou nebo Petr Jákl starší s vnoučaty. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47