Havlová s dcerou to od lidí pořádně schytaly! Kvůli téhle fotce!

 Celebrity 
14. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  2
📷
1 fotografie v galerii
Za tuhle fotku, která vznikla při zádušní mši za Václava Havla, schytala Dagmar Havlová s dcerou pořádnou kritiku! archiv, Facebook
Bývalá první Dáma Dagmar Havlová to se svou dcerou Ninou pořádně schytala! Tolik kritiky, která se sesypala na jejich hlavy, asi dlouho nezažila. Na vině je přitom poměrně nevinná fotka ze zádušní mše za Václava Havla z loňského prosince!

Manželka bývalého prezidenta a oblíbená herečka je však na snímku spolu se svou dcerou zachycena v katedrále sv. Víta. Problém je ale výraz, který obě mají. "Jsou tam vysmáté jak lečo. Copak takhle se hodí, aby se ty dvě tlemily na zádušní mši za Havla? Trochu divná pieta," napsal pan František ke snímku, zveřejněném na sociální síti.

Další komentáře hovoří podobně. "Že se nestydí! Neumí se ovládat...?," napsala další diskutující. "Je vidět, že to celé byla jedna velká komedie a ona se tomu teď i s dcerunkou pořádně směje. Vždycky to byla dobrá herečka, hlavně komediální," zaútočila jistá paní Martina na Dagmar Havlovou a její dceru.

Naopak ale někteří diskutující se Havlové zastávají! "Proč by se nemohly usmítat v kostele a na zádušní mši. Třeba si obě vzpomněly na nějaký hezký, humorný zážitek, který se jim vybavil. Václav Havel by určitě nechtěl, aby na něj kdokoli vzpomínal s pláčem a byl zarmoucen. I on měl velký smysl pro humor," podotkl pan David na sociální síti!

Ať už to bylo cokoli, co paní Dagmar a její dceru tak rozesmálo, jedno je jisté - zcela jistě to nemyslely zle. Jen prostě nečekaly, že je někdo takto zachytí. "Dáša dobře ví, jak se hcovat, ale j zároveň spontánní osobnost. Úsměv ji sluší a Václav by byl určitě taky rád," dodala jedna z jejích kamarádek.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?