Michal Hrdlička s přítelkyní Plíškovou prohrává!

 Celebrity 
10. ledna 2017 04:22 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hrdlička neuhraje ani míček! Instagram
V Praze je k vidění Lego výstava, na které Michal hrdlička odhalil postavu tenistky Martiny Navrátilové, jedné z nejvýznamnějších představitelek českého sportu, která byla vystavěna z 50 000 kostek Lego.

Michal Hrdlička jméno Martiny Navrátilové často komentoval ve sportovních novinách. Tenis je mu všeobecně souzený, jelikož jeho nynější přítelkyně je současná česká jednička Karolína Plíšková, se kterou občas zajde i na tenisový kurt.

„Kája na mě bohužel nemá v tomto ohledu moc čas, ale už jsem si ní był párkrát zahrál. Bohužel mi to vůbec nejde, takže nemám moc s ní šanci uhrát ani jeden míček,” přiznal Michal, který pořídil tenisovou raketu už i své dceři Lindě, kterou má s moderátorkou zpráv Lucií Borhyovou. 

„Lindička je šikovná a strašně ji baví nejen sport, ale i skládání z kostek. Jsem moc rád, že jsem měl tu příležitost, odhalit sochu Martiny Navrátilové a projít si celou expozici. Příští týden budu mít Lindu u sebe, tak určitě na výstavu modelů z LegoKostek vyrazíme.” dodal moderátor, který aktuálně komentuje fotbalové přenosy.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod