Stav Michala Jančaříka je vážný! Ochrnul!

 Celebrity 
08. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Jančařík se ani přes opravdu vážný zdravotní stav nevzdává a bojuje!  archiv Nova
Jančařík, který přes to všechno srší optimismem, ochrnul na polovinu těla. Tedy více, jak polovinu. Od prsů dolů nemůe nic. Jeho stav je vážný, prognóza nejistá. Všichni, včetně něj ale věří, že je to jen dočasné a on se opět vrátí do normálního života!

Vše způsobila polycystóza ledviny. Jde o cystu, která se zvětujše a tvoří další cisty. Ledvina se zvětšila tak, že měla až sedm kilo a praskla. Musel podstoupit transplantaci. Tři dny po výměně ledviny loni na podzim musel Jančařík znovu na sál. Praskla mu céva a vytékající krev silně tlačila na míchu.

„Lékaři krev odsáli, ale tlak na míchu byl velký a způsobil nefunkčnost mých spodních končetin,“ uvedl tehdy pro Novu Jančařík. 

Nyní moderátor mobil nebere a neodpovídá ani na esemesky. Na svém profilu na sociální síti byl naposledy 27. prosince, kdy sdílel pozvánku na silvestrovskou novoroční mši.

Nakonec to došlo tak daleko, že moderátor ochrnul od prsů směrem dolů. Znamená to i to, že mu nemusejí fungovat orgány ve spodní části těla. A může to mít vliv právě i na ledviny, včetně trávícího a vylučovacího traktu.

Jančaříkův otec, bývalý televizní moderátor Vegy a Magionu,  dnes rozhlasový moderátor a jeho žena, poslední dny za synem nebyli. Dostali totiž silnou virózu a nechtěli Michala nakazit. A sám jejich syn najednou s okolím nekomunikuje. 

„Vypadá to, že je to vážné. Nevíme teď o něm nic. Je to smutné. Michal je bezva chlap, moc mu držíme pěsti. Hlavně, ať se zase z toho dostane,” říkají a vzkazují na dálku kolegové Michala Jančaříka z Novy, kde mu drží kromě pěstí i místo. „Doufáme, že se sem zase Míša vrátí. I když to bude za rok, nevadí, ale hlavně, ať je mezi námi,” dodala redaktorka zpravodajství.

O stavu syna nechce otec Petr Jančařík příliš mluvit. Pochopitelně chce, aby se co nejdříve uzdravil.  Sám velmi těžce zvládá fakt, že jeho syn, který byl aktivním sportovcem, milovníkem cyklistiky a vždy veselým a pozitivně myslícím, najednou nemůže nic. 

I my přejeme za celou redakci Michalovi Jančaříkovi brzké uzdravení a hodně sil. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod