Adrenalinové vánoční přání Tom Cruise: Popřál fanouškům krásné Vánoce a pak vyskočil z letadla

 Celebrity 
20. prosince 2022 18:19 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tom Cruise ani v šedesáti nekončí s akčními scénami Depositphotos
Šedesátiletý Tom Cruise prostě vůbec nestárne. Je pověstný tím, že většinu svých akčních scén natáčí sám a adrenalin má zkrátka rád. A takové adrenalinové bylo i jeho vánoční přání fanouškům.

Cruise postoval na svůj Instagram video, na kterém nejprve děkuje všem fanouškům za to, že se jim tolik líbil film Top Gun: Maverick a také jim popřál hezké Vánoce. Část z toho stihnul ještě dřív, než vyskočil z letadla a začal natáčet akční scénu do Mission Impossible: Dead Reckoning.

"Ahoj všichni, tady jsme nad úžasnou Jižní Afrikou, kde natáčíme Mission Impossible: Dead Reckoning část jedna a část dvě. A nechtěl jsem, aby rok skončil bez poděkování vám všem za to, že jste přišli do kin a bez poděkování za podporu Top Gun: Maverick," řekl Cruise, tou dobou ještě zavěšený za letící letadlo. Následně ho přerušil režisér a připomněl mu, že opravdu musí už začít točit.

Cruise se ale nenechal vyvést z míry a pokračoval: "Kde jsem to byl? Ach jo, děkujeme za podporu Top Gun: Maverick a děkujeme, že jste nám umožnili vás bavit, je to opravdu čest na celý život. Dochází mi nadmořská výška, takže se musím vrátit do práce, musíme udělat tento záběr, mějte velmi bezpečné a šťastné Vánoce, uvidíme se v kině,“ dodal Cruise a skočil. Tím ale ještě video zdaleka neskončilo. Cruise se za letu bez padáku ještě pokoušel mluvit a na konci videa už byl jen natočen při sestupu směrem k oceánu.

Pro Cruise prostě nic neobvyklého a pro fanoušky zajímavé přání k Vánocům. Letos v září byl například Cruise viděn v sekvenci záběrů, kdy stál na střeše dvouplošníku z dob druhé světové války během letu nad kaňonem Blyde River v Jižní Africe. Právě tam už několik měsíců Tom Cruise natáčí oba nové filmy Mission Impossible. První z nich se má v kinech objevit v létě příštího roku.

Cruisova záliba v natáčení akčních scén už ho ale také hodně stála. Zdraví ho ostatně stálo natáčení Mission Impossible už v roce 1996. Možná si vzpomenete na scénu, kdy Cruise díky explodující žvýkačce unikne z restaurace tím, že vyhodí do povětří obrovskou nádrž s rybami. Jenomže následný výbuch se nezdařil podle plánu, Cruise si zvrtnul kotník a utrpěl několik řezných ran na noze.

Cruise si taky nakonec kotník při natáčení zlomil, ale až o pár let později, když natáčel Mission Impossible: Fallout. Jde o scénu, ve které honí padoucha po střechách a skáče z jedné na druhou. Cruise při natáčení jistilo jen lano a při jednom skoku si zlomil kotník.

A i když měl spoustu drobnějších zranění během snad každého natáčení nějakého svého filmu, už nikdy se nezranil tak vážně, jako při těchto dvou natáčeních. I když, jeho herecká kolegyně Emily Blunt si při natáčení filmu Edge of Tomorrow myslela, že Cruise zabila. Emily řídila auto při natáčení jedné ze scén, když nevěděla, koho má vlastně poslouchat. Poradce pro akční scény jí nařídil, aby během akční scény zrychlila jízdu. Cruise sám měl ale pocit, že herečka jede už tak příliš rychle a měla by naopak zpomalit. "Slyším ho mumlat, když se blížím k pravotočivé zatáčce: Brzdit, brzdit, brzdit. Brzdit. Brzdit, brzdit, brzdit... Ach, bože. Brzdi, brzdi, brzdi. Brzdi prudce! Brzdi prudce!" popsala sama herečka. Jenomže Cruisova varování nebrala vážně a s autem napálila rovnou do stromu. Nikomu se ale naštěstí vůbec nic nestalo a Emily Blunt dodnes tuto historku vypráví pod pracovním názvem "Skoro jsem zabila Toma Cruise".

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Top Gun (@topgunmovie)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?