Co bude s Láďou Hruškou? Co si o něm myslí kolegové?

 Celebrity 
02. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láďa Hruška si teď asi láme hlavu, co dál, kam se vrtne? archiv TV Nova
Tak jako kdysi byl konec vlády jedné strany, teď nastal konec vlády jednoho „kuchtíka“ . Dny Ládi Hrušky na Nově jsou sečteny. Zatím čerpá dovolenou. Bez doprovodu do budovy na Barrandově nesmí. Co bude dělat dál?

Vydělal miliony korun na své kuchařce pro chudé. Jeho recepty za pár korun se staly hitem a hlavně ženy od třiceti výše si Hrušku zamilovaly. Byť spíš antisympatického vzhledu, stal se jejich miláčkem. Teď je ale konec zvonec.

„Teď si dám odpočinek a budu přemýšlet co dál,“ řekl Hruška poté, co se dozvěděl, že na Nově už není žádán. Rozešli se sice se zaměstnavatelem v rámci slušnosti a Láďa o televizi veřejně nemluví jinak, než v dobrém, ale zášť určitě cítí. Jak by taky ne. Byl hvězdou, teď není nic.

„Jenom dojel na to, jak se celá léta choval. Byl namistrovanej, arogantní jak na Nově, tak i na Primě. Dělal taky v soukromém rádiu a ani tam na něj nevzpomínají dvakrát s láskou. On se nezdá, ale on si vážně myslel, že je světová hvězda,“ prozradil jeden z jeho bývalých kolegů z Novy. Podobně mluví i redaktorka Primy. "No, on není týmovej hráč. Hodně dával najevo, jak je slavnej. Pořád všem říkal, jak na sobě maká a co všechno dokáže. Hm, tak už asi ne."

Jeho, až hysterické grimasy jako reportéra, který upozorňoval na různé nešvary se staly pověstnými a Hruška popíral všechny zásady televizního zpravodajství. Přesto se před kamerou udržel poměrně dlouho.

S angažmá v České televizi počítat nemůže, z Novy byl odejit, z Primy odešel. Tak leda TV Barrandov. Že by pro něj tato „rodinná“ televize vymyslela něco prestižního? Třeba právě tam najde uplatnění?! Možná spojí vedení jeho i své eso Aleše Cibulku a vymyslí novou talk show Hruška na Cibulce.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve