Herečka Emily Blunt přiznala, že jí Tom Cruise při natáčení sprostě vynadal

 Celebrity 
13. prosince 2022 18:28 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Emily Blunt drsná slova Toma Cruise postavila na nohy Depositphotos
Je to sice už dávno, oblíbená herečka Emily Blunt ale na tuhle historku zkrátka nemůže zapomenout. A konečně ji také celou odvyprávěla. Stalo se to v roce 2014 při natáčení slavného akčního trháku Edge of Tomorrow.

Kdo tenhle film zná, tak dobře ví, že herci v něm byli prakticky pořád oblečení ve speciálních bojových oblecích. A to se ukázalo pro Emily Blunt jako kámen úrazu. Oblek totiž vážil necelých 40 kilo, a to na subtilní herečku bylo prostě moc.

"Bylo to asi 40 kilo. Bylo to tak těžké,“ řekla Emily v podcastu SmartLess. "Když jsem si to poprvé oblékla, začala jsem brečet a Cruise nevěděl, co dělat." Blunt ale popsala celou historku velmi podrobně s tím, že Cruise na ni doslova zíral, když začala panikařit, že musí nosit tak těžký oblek. „Řekla jsem: ‚Tome, nejsem si jistá, jak to natáčení zvládnu‘ a začala jsem brečet. Řekla jsem že se z celého natáčení cítím trochu panicky," prozradila Emily.

Ovšem Cruise, který je pověstný tím, že prakticky všechny akční scény točí sám, tedy bez pomoci kaskadérů, nakonec k záchvatu paniky svojí slavné kolegyně přistoupil po svém. „Dlouho na mě jen zíral, nevěděl, co má dělat, a nakonec řekl: ‚No tak, přestaň být takový pí.a, dobře?“ Emily to sice nejprve docela dost zaskočilo, ale nakonec se rozesmála a bylo po problému.

Pro Emily Blunt bylo natáčení tohoto akčního sci-fi snímku náročné i tak. Během natáčení si poranila žebra a klíční kost a sama herečka v podcastu přiznala, že občas se tato "stará" zranění ozývají i v současnosti. Od té doby žádné tak náročné natáčení nezažila, a to ani při natáčení filmu Tiché místo a jeho volného pokračovaní Tiché místo 2. I tyto filmy jsou vlastně sci-fi fikcí, kdy je Země napadena tvory, kteří útočí, pokud někdo dělá hluk. Emily ve filmu se svou rodinou žije za složitých podmínek v podstatě v podzemí a oba filmy jsou opravdu hodně napínavé, i když v nich žádné velké akční scény nejsou.

Povídá se, že devětatřicetiletá herečka, která je Britka, ale žije trvale v Americe, připravuje i Tiché místo 3. Režisérem by měl být znovu její manžel John Krasinski. Emily Blunt ale zaznamenala průlom do světa velkého filmu už v roce 2006, kdy se objevila v roli asistentky Meryl Streep ve slavném filmu Ďábel nosí Pradu. Velký úspěch měla také s dramatem Dívka ve vlaku.

Emily Blunt zrovna nepatří mezi herečky, o kterých by se toho hodně vědělo. A to se týká samozřejmě i jejího soukromého života. Herečka měla veřejně známý tříletý vztah s kanadským zpěvákem Michaelem Bublém. Potkali se v roce 2005 v zákulisí udílení cen australské televize Logie Awards, v Melbourne. Později spolu dokonce bydleli ve Vancouveru, ale v roce 2008 se rozešli. V listopadu 2008 začala Blunt chodit s americkým hercem Johnem Krasinskim. Zasnoubili se o rok později a svatba se konala v roce 2010. Manželé jsou tedy už dvanáct let. Bydlí ve čtvrti Brooklyn Heights v New Yorku a mají dvě dcery, jednu narozenou v roce 2014 a druhou v roce 2016.

V roce 2012 se Blunt stala švagrovou známého herce Stanleyho Tucciho, který se oženil s její sestrou Felicity. V srpnu 2015 se herečka stala naturalizovanou občankou Spojených států, a tudíž má dvojí občanství.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?