Jednaosmdesátiletý Al Pacino randí s mladou dědičkou kuvajtsko-amerického impéria

 Celebrity 
15. dubna 2022 14:56 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mezi Al Pacinem a Noor je 53letý věkový rozdíl Depositphotos
Věk je pro jednaosmdesátiletého Al Pacina skutečně jen číslo. Jeho novou přítelkyní je totiž osmadvacetiletá a velmi bohatá kuvajťanka Noor Alfallah.

Alfallah pochází z bohaté kuvajtsko- americké rodiny, má navíc zjevně slabost pro muže v jistém věku. Před Al Pacinem totiž randila s Mickem Jaggerem, který je jen o tři roky mladší, než jeho herecký kolega. A to není ještě všechno. V minulosti  Alfallah chodila také se šedesátiletým investorem a filantropem Nicolasem Berggruenem  a byla také spatřena v Los Angeles s 91letým Clintem Eastwoodem, který byl podle ní jen rodinným přítelem.

Randí spolu už od pandemie

Jak uvádí New York Post na své Page Six, Al Pacino a Noor Alfallah spolu chodí už nějakou dobu. Dohromady se prý dali během pandemie. Pro její okolí to není žádné překvapení, protože Noor prý skutečně randí jen se staršími bohatými muži.

Noor je viceprezidentkou společnosti Lynda Obst Productions u firmy Sony a údajně nyní produkuje dva celovečerní filmy. Je tedy pravděpodobné, že se s Al Pacinem potkali pracovně. Pro slavného herce je to první randění od jeho rozchodu s izraelskou herečkou Meital Dohan v roce 2020, která na rozdíl od Noor měla problém s věkovým rozdílem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Noor (@nooralfallah)

Dohan se po rozchodu nebála svěřit z detaily jejich vztahu. Mimo jiné si postěžovala, že je Al Pacino velký skrblík a že ji za celou dobu vztahu koupil pouze květiny. Pacino, který má tři dospělé děti, má dlouhý seznam slavných přítelkyň včetně Diane Keaton, Penelope Ann Miller a Kathleen Quinlan. Před Meital Dohan měl také dlouholetý vztah s argentinskou herečkou Lucilou Solou, jejíž dcera Camila Morrone chodí s Leonardem DiCapriem.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?