Těhotná Rihanna se objeví na obálce květnové Vogue

 Celebrity 
13. dubna 2022 11:29 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Těhotná Rihanna se objeví na obálce americké květnové Vogue Depositphotos
Populární R&B zpěvačka původem z Barbadosu očekává narození prvního potomka se svým partnerem, americkým raperem a producentem, který je známý jako ASAP Rocky. S bříškem se nechala nafotit na titulku květnového vydání americké mutace magazínu Vogue.

O sérii fotografií, které Rihannu zachycují v nádherných šatech zdůrazňujících pokročilé těhotenství, se postarala legendární fotografka Annie Leibovitz, která mimo jiné zachytila na titulku magazínu Vanity Fair těhotnou a zcela nahou Demi Moore.

A budou tři

Rihanna, která odstartovala svou kariéru hitem Pon de Replay z roku 2005, se na konci ledna ukázala ruku v ruce s partnerem během procházky. Na tom by nebylo nic zvláštního až na jednu drobnost. Tou byl rozhalený růžový kabát, který tak zvýraznil těhotenské bříško. Pupík Rihanna ještě zdůraznila dlouhým zdobeným náhrdelníkem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vogue (@voguemagazine)

V průběhu těhotenství se objevuje ve vyzývavých modelech, snad ještě odvážnějších než které oblékala dříve. Zřejmě se na své pokračující těhotenství snaží  přitáhnout pozornost. 

Sama Rihanna se vyjádřila, že nechápe, proč by se během těhotenství měla zahalovat a předstírat, že její tělo se vůbec nijak nemění a na sexy šaty by si měla počkat až se zase dostane do formy.
Nebylo tak velkým překvapením, když se na Instagramu módní bible, jak je nazýván populární magazín Vogue, objevily snímky zachycující Rihannu v dalších krásných modelech zdůrazňujících postupující těhotenství.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

O fotografie, která se objeví jak na titulce tak i v magazínu, se zasloužila americká fotografka Annie Leibovitz, jenž často fotí celebrity pro umělecké účely.

Fotografie ozdobí květnovou obálku americké mutace a my jen můžeme doufat, že někdy později se objeví i na české mutaci.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vogue (@voguemagazine)

Zdroj: elle.com, vogue.com, harpersbazaar.com 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod