Další velké lži okolo Michaela Schumachera! Kdo z lidí dělá hlupáky?

 Celebrity 
19. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michaela Schumacher už nikdy nebude takovýhle! archiv
Je Michael Schumacher jen ležák, který sotva vnímá svět okolo sebe, nebo je sice ležící, ale fuguje a dokonce obsluhuje počítač? To je otázka. Ale vypadá to, že tu někdo z lidí dělá hlupáky!

Michael Schumacher má totiž oficiální profil na sociálních sítích. Jak by to tedy mohl zvládnout? Pochopitelně, že statusy a případné fotky za něj sdílí někdo jiný. Třeba jeho žena.

Už to budou tři roky, co Michael Schumacher po nešťastném pádu na lyžích skončil v komatu. Po celou tu dobu se však objevují zprávy, že se stav bývalého jezdce Formule 1 příliš nelepší. Nyní ale promluvil rodinný přítel a Schumacherův dobrý kamarád Ross Brawn, který přinesl nečekané informace. Pilot F1 Filipe Massa odhalil detaily z návštěvy těžce zraněného Michaela Schumachera. Bohužel nepřinesl žádné šťastné novinky…

„Bylo to hrozné. Velmi smutné,“ svěřil se Massa o tom, co ve vile u Schumachera viděl. Zřejmě to samé, co se už dávno ví. Sotva 45 kilogramů vážícího, ležícího a k nepoznání vypadajícího závodníka, který bez každodenní pomoci nemůže vůbec nic. A ač některé zprávy hovoří o tom, že se jeho stav zcela jistě časem zlepší, je jasné, že lepší už to nebude. Nikdy! 

"Proč rodina a někteří z jeho známých dělají z lidí hlupáky? Lepší je pravda, než trakhle falešná naděje," dodal jeden ze Schumacherových fanoušků.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve