Britney Spears se zbavila opatrovnictví svého otce a už je těhotná. Třetí dítě čeká s o dvanáct let mladším snoubencem

 Celebrity 
13. dubna 2022 09:39 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Britney bude trojnásobnou maminkou Depositphotos
Byla to sice zase trochu divočina, nakonec je to ale potvrzená zpráva. Britney Spears to poté, co se zbavila opatrovnictví svého otce, bere hopem. Nejprve se zasnoubila a teď čeká dítě.

Zpěvačka Britney Spears se po dobu otcova opatrovnictví nesměla vdát, otěhotnět nebo řídit. Musela poctivě brát léky a otec jí kontroloval i finance. Britney se opatření zbavila loni, téměř po 14 letech.

Britney Spears zaskočila své fanoušky už v pondělí oznámením, že bude mít dítě, a ukázalo se, že popová hvězda je skutečně těhotná, uvedl New York Post na své Page Six. Zpěvaččin snoubenec Sam Asghari později potvrdil, že 40letá zpěvačka je opravdu těhotná. Sám na Instagram umístil malbu lva a lvice s jejich mládětem. "Manželství a děti jsou přirozenou součástí silného vztahu plného lásky a respektu," napsal Asghari k fotografii. "Otcovství je něco, na co jsem se vždy těšil a neberu to na lehkou váhu. Je to ta nejdůležitější práce, kterou kdy budu dělat.”

Třetí dítě pro Britney

Britney tak se svým osmadvacetiletým, tedy o 12 let mladším snoubencem bude mít jejich první dítě. Doma má ale další dva syny, šestnáctiletého Seana a patnáctiletého Jaydena.

Tak velkým překvapením to ale zase není. Spears už dříve veřejně deklarovala, že jen co se zbaví opatrovnictví, má v úmyslu s Asgharim založit rodinu "Chci se vdát a mít dítě,“ řekla tehdy soudkyni Nejvyššího soudu v Los Angeles Brendě Penny. "Právě to mi během opatrovnictví zakazují. Nemohu se vdát ani mít dítě."

Spears a Asghari se zasnoubili v září 2021 po téměř pěti letech randění. A snad to také dobře dopadne. Asghari totiž zrovna nemá moc peněz. Narodil se ještě v Iránu, později se živil jako model a také jako trenér v rodinném fitness. S Britney se seznámil před lety, když dostal maličkatou roli v jejím videoklipu. Jak to dopadá, když máte dítě s mladším modelem, který zrovna moc nevydělává, by mohla vyprávět třeba herečka Halle Berry.

Zdroj: Page SixThe Guardian

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod