Exhvězda Novy Baselides: Bili mě, šikanovali. Má snad moderátor obviněný z krádeže vážnou nemoc?

 Celebrity 
26. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Libor Baselides byl obviněn z krádeže. K tomu je zřejmě ještě vážně nemocný. Facebook
V den, kdy pak v noci skončil v policejní cele, ho propustili z nemocnice. Má za sebou operaci konečníku. Na hlavě nosí šátek, výrazně pohubl. Trpí snad exhvězda Novy, moderátor nyní obviněný z krádeže vážnou nemocí? Navíc tvrdí, že se k němu policisté chovali brutálně a šikanovali ho.

Minulý čtvrtek v noci měl v jednom z pražských barů v Polské ulici ukrást luxusní tašku jednomu z návštěvníků. Ve své tašce měl snad údajně mít ještě věci od jiných lidí. Tak zavolali policii. Před tím ho podle deníku Blesk měli muži z baru shodit na zem a kopat do něj. Prosil o pomoc a jeho kamarádka, provozní baru zavolala policii.

„Ukázalo se, že jsou to těch chlapů kamarádi, asi policisté v civilu. Převezli mě na služebnu. Řekli mi, že se mám svlíknout do naha, fotili mě. I když jsem jim říkal, že jsem po operaci konečníku, strkali mi do něj ruce bez rukavic a prohledávali mě,“ tvrdí Baselides, který měl šest hodin strávil v cele, kdy mu bylo zle, nedali mu ani napít.

„Myslel jsem, že chcípnu. Řekl jsem, že potřebuju okamžitě na lékařské vyšetření, nikam mě nevzali. Zvonil jsem na zvonek, nikdo nepřišel. Za šest hodin mi nedali vodu, nepustili mě na záchod, takže jsem čůral v cele do kanálku,“ svěřil se exhvězdný moderátor Novy.

Druhý den ho policisté zavezli na jinou služebnu k výslechu a prý mu řekli, že buď bude spolupracovat.“A ať se ke všemu přiznám, že to smažou anebo, když budu tvrdit, že jsem to neudělal, tak že budu mít velké problémy. Jenže já jsem to neudělal. Nic jsem nepřiznal. Nemají důkaz, je to tvrzení proti tvrzení,“ dodal Baselides.

Lidé z baru si ale stojí za svým, že jednoho Baselides okradl, a proto policii zavolali. Neměl v tašce údajně jen taštičku s doklady, penězi, kartou.

Jenže je otázkou, zda si jí do své tašky v době, kdy šel v baru na záchod, mohl dát sám, nebo mu někdo pomohl. Obojí je možné. Už v minulosti měl ale problémy, obrovské dluhy a údajně měl pár lidí napálit. Své o tom věděla i herečka Helena Růžičková.

Baselides je ale zřejmě vážně nemocný. Dnes vykladač karet, moderátor v malém rádiu a člověk, který má na spaní jen lehátko a v bytě stůl a čtyři židle, protože nic jiného nemá, trpí možná vážnou nemocí. Jeho vzhled i to, že má šátek na hlavě napovídá tomu, zda náhodou nepodstupuje chemoterapeutickou léčbu. K tomu se nevyjádřil. Za údajnou krádež v baru mu hrozí podmínka, nebo až pět let vězení.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?