To musíte vidět! Bílá se tulila k polonahému zpěvákovi!

 Celebrity 
22. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Věra Bílá se tulil k Jarkovi Šimkovi, který byl opravdu jen spoře oděný! Profimedia
Bílá a skoro nahý zpěvák! Tak vypadal křest klipu Houpáme se na vlnách skladatele a zpěváka Jarka Šimka v jednom z pražských barů. Romská pěnice přeci jen přijela, aby se stala kmotrou.

Dorazili třeba Marian Vojtko, Michaela Gemrotová, Filip Janeček a pár dalších lidí. Křest to měl být velkolepý. Zdá se, že velkolepý byl jen tím, že tam bylo horko. Tedy asi Jarkovi Šimkovi, který také spolupracoval s Ivetou Bartošovou a pořád má vizáž kluka. Hlavně poté, co na sobě začal makat.

Asi aby si to užil, byl jen v trenýrkách, kšandách a motýlku. A to se stárnoucí romské zpěvačce, ale i některým dalším jistě líbilo. Jenže Věra Bílá si to užívala a k Šimkovi se tulila. Také prozradila, že ač má cukrovku a další zdravotní problémy, žádné diety nedrží.

„Nikdy jsem to nedělala a dělat to nebudu. Doktor mi řekl, ať jím to, na co mám chuť,“ tvrdila romská zpěvačka, která běžně jezdí na akce jen, když jí někdo zaplatí. Svého času chtěla i za rozhovory nebo fotky peníze. Ty pak ládovala do výherních, spíš proherních automatů. Na nich také své miliony vydělané z koncertování v minulosti pěkně prošustrovala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008